Gezocht: oplichting strafrecht advocaat

Ik was erg enthousiast over websites waar verkopers 2e hands spullen verkochten totdat ik werd bedrogen. Daardoor was ik op zoek naar een strafrecht advocaat wegens oplichting.

Er zijn tegenwoordig steeds meer websites voor 2e hands spullen, zelf vind ik dit ideaal! De meeste spullen zien er nog als nieuw uit voor soms wel de helft van de prijs. Toch hoor je vaak dat mensen worden bedrogen via het internet. Meestal koop ik kleine/goedkope artikelen, dure producten vind ik toch een risico.

Een verjaardagscadeau 

Laatste vond ik een gloednieuwe 2e hands scooter voor mijn dochter die anders een uur moet fietsen naar haar middelbare school. Ondanks het risico had ik de scooter toch besteld voor haar 16e verjaardag. Ik oplichting strafrecht advocaat wachtte en wachtte op reactie nadat ik het geld had overgemaakt, ik kreeg geen reactie meer terug. De scooter werd nooit afgeleverd en het account op de website was verdwenen.

Geld terug?

Aangezien het voor mij een aardig bedrag was heb ik aangifte gedaan en was ik opzoek naar rechtsgeleerde die mij kon helpen. Een kennis van mij raadde mij Drenth strafrechtadvocaten aan, ik ben contact op gaan nemen en werd meteen goed geholpen. Het bleek dat de oplichter al vaker werd verdacht van fraudezaken, hierdoor heeft hij de juiste straf gekregen en ik mijn geld terug!