2 tips als je op concours gaat

minihorseshop

Van plan om op concours te gaan? Super leuk, toch zijn er wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat je de juiste spullen bij je hebt en dat je aan de eisen voldoet. Je mag bijvoorbeeld geen donkere handschoenen aan. Heb je nog geen witte handschoenen, dan kun je deze gemakkelijk via bijvoorbeeld Minihorseshop bestellen. Witte handschoenen is natuurlijk niet het enige wat je nodig hebt, hieronder geven wij drie tips als jij op concours gaat.

minihorseshop

Zorg dat je zelf rustig bent

Het allerbelangrijkste is dat je zelf rustig blijft. Gebeurd er iets of heeft je paard spanning dan kan hij in ieder geval op jou vertrouwen. Om zelf rustig te blijven kan het handig zijn om een lijstje van te voren te maken met alle dingen die je nodig hebt. Zo heb je daar op de dag zelf geen stress meer van.

Ga niet alleen

Een van de beste tips is om niet alleen op concours te gaan. Neem altijd iemand mee. Een vriend, vriendin, vader, moeder of broer of zus wat jij maar wilt. Vaak is het ook veel makkelijker om met z’n tweeën te zijn.