Online bestellen van boodschappen

Niets is makkelijker dan het bestellen van online boodschappen. Is het slecht weer dan pak je je laptop of je gaat achter je computer zitten en je bestelt je eten gewoon online. Het wordt meestal tot aan je deur bezorgt, ideaal als je je huis niet uit wil. Steeds meer mensen doen online hun boodschappen. Is dit nog nieuw voor jou? Dan moet je er nog aan wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent wil je misschien niks anders. Wat je wel moet onthouden is dat er soms een bepaald bedrag aan zit, zo wordt het onder een bepaald bedrag niet thuis afgeleverd en voor een paar dingetjes ook niet.

Online boodschappen bestellen

Op www.butlon.com boodschappen kopen is heel handig, zo kan je zien wat er op voorraad is en wat niet. Wat ook handig is, is dat je kan zien dat bepaalde producten niet online verkocht worden maar wel in een winkel en welke bij jou in de buurt zit. Voordat je al je boodschappen bestelt moet je even kijken of de winkel wel bij jou in de buurt bezorgt of dat je zelf naar een ophaalpunt moet gaan om het op te halen, dit kan namelijk per winkel verschillen en dit is juist de reden dat je het online bestelt.

Plaats de bestelling op tijd

‘’We eten vandaag wat anders’’, soms wil je wel wat nieuws proberen, maar het is niet handig om aan iedereen te vragen wat zij willen eten, op de dag dat je de boodschappen wil bestellen. Je hebt immers niet dezelfde dag al het eten in huis. Over het algemeen duurt het een dag, dus als je vandaag bestelt, dan is het er morgen. Soms zou het kunnen dat je een week moet wachten, de supermarkten hebben het tegenwoordig al aardig druk met alle online bestellingen, wees dus goed voorbereid en ga niet pas bestellen als er helemaal geen eten meer over is en kijk hoe lang het ongeveer duurt.

Let op de bezorgkosten

Als je in een winkel boodschappen doet dan hoef je geen bezorgkosten te betalen en online wil je zo min mogelijk bezorgkosten betalen. Er zijn bepaalde manieren waarop je de bezorgkosten iets zou kunnen verlagen. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om je boodschappen op een minder druk tijdstip te laten bezorgen of laten afleveren op een afhaalpunt. Op deze manier betaal je meestal bij de meeste supermarkten minder bezorgkosten. Je zou ook actieproducten kunnen bestellen, deze hebben lage bezorgingskosten en zo kan je ze ook nog eens uitproberen, en misschien vind je het wel heel erg lekker. Win win.

Online eten bestellen

Klaargemaakt eten bestellen is niet alleen handig maar ook nog eens lekker. Na een lange dag heb je niet altijd nog zin om te gaan staan koken, wat je dan kan doen is zelf online eten bestellen. Zelf kan je dan lekker onderuit op de bank hangen, het eten wordt tot aan je deur geleverd. Het is ook nog eens goedkoop en snel. Er zijn genoeg restaurants bij jou in de buurt waar je eens naar zou kunnen kijken. Als je op zoekt ‘food places near me’  kan je makkelijker restaurants in de buurt vinden. Bij sommige restaurants zit er wel een minimumprijs aan je bestelling voordat het wordt bezorgd. Let hier wel op.