Outdoorchef is dé barbecue voor foodlovers!

Ben je gek op buiten eten en koken? Dan mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken in jouw tuin of op jouw balkon of dakterras. Met een Outdoorchef haal je het beste van het beste op het gebied van barbecueën in huis. Een Outdoorchef is niet alleen schitterend om te zien, hij is ook heel handig in gebruik. Ga je voor de Outdoorchef op gas? Dan heb je het helemaal gemakkelijk. Je hoeft dan alleen maar eens in de zoveel tijd de gasfles te vervangen. Ga je voor een Outdoorchef op kolen? Dan heb je de authentieke barbecue smaak al in je mond nog voor het eerste stuk vlees het rooster raakt.

Wat kun je bereiden op de Outdoorchef?

Alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op de Outdoorchef bereiden. Door de mooie grote roosters en de instelbare temperatuur weet je eigenlijk zeker dat het niet mis kan gaan. Oké, je bent nog steeds aan het koken boven open vuur, en je kunt er niet te lang bij weglopen, dat is dan het enige. Maar waarom zou je weglopen bij je Outdoorchef? Als je in de zomer staat te barbecueën met je vrienden (als dat weer kan tegen die tijd), dan hoef je ook nergens meer naartoe. 

Maak eens iets anders op de barbecue

Je ziet nog steeds dat worstjes, spiezen en hamburgers de meest populaire items zijn voor op de barbecue. Maar wist je dat je op een goede barbecue ook kunt slowcooken? Je kunt een groot stuk vlees of zelfs ribbetjes zo langzaam garen dat je het vlees niet meer hoeft te snijden. Je kunt het, bij wijze van, zelfs met een lepel eten! Maar ook verschillende soorten vis zijn heel geschikt voor bereiding op de barbecue. En denk dan eens niet aan pangafilet bij de supermarkt vandaan. Haal eens een mooi stuk vis bij de visboer en laat je daar informeren over de juiste bereidingswijze.

Het is lang niet altijd ongezond

Veel mensen denken dat het eten van de barbecue altijd maar ongezond is. Maar dat is dus (juist) niet het geval. Op een barbecue gebruik je zo goed als geen vet en het vlees wordt mooi gaar en gerookt tegelijk. Ook mager vlees kun je prima op de barbecue bereiden. Waar het misgaat met barbecueën zijn de sausjes en alle bijgerechten. Hoe vaak heb jij je niet al volgegeten aan een half stokbrood met smeersels nog voor het eerste stuk vlees of vis van de barbecue kwam? De tip van de dag: begin op tijd met barbecueën.