Handelen via PancakeSwap app

handelen via pancakeswap app

PancakeSwap is één van de meest populaire altcoin exchanges van de wereld. Met PancakeSwap kun je jouw eigen crypto’s ruilen tegen andere crypto’s.

Wat is PancakeSwap?

PancakeSwap is een altcoin exchange waarmee je crypto’s kan ruilen voor andere crypto’s. Dit ruilen (swappen) is erg handig wanneer je snel een nieuwe crypto wil kopen en deze crypto nog niet beschikbaar is op een reguliere crypto exchange. Bovendien zijn sommige coins die nog niet zo bekend zijn moeilijk te verkrijgen bij een standaard online broker. PancakeSwap maakt het mogelijk om crypto’s te ruilen doordat je een trade aanbod kan openen op de PancakeSwap app. Om bij PancakeSwap te ruilen voor crypto zul je eerst crypto in het bezit moeten hebben. Vervolgens link je jouw wallet aan de PancakeSwap app. Als je crypto hebt gekocht en je wallet hebt gelinkt kun je beginnen met handelen via PancakeSwap app.

handelen via pancakeswap app

Top 5 crypto’s bij PancakeSwap

Lucky Block is de favoriete coin uit de PancakeSwap app. De Lucky Block token is een immens succes. Lucky Block heeft het online gokken naar de blockchain gebracht.
De PancakeSwap Coin is een coin om in de gaten te houden. Deze coin is van PancakeSwap zelf. Omdat het platform zoveel wordt gebruikt wordt de waarde van de PancakeSwap coin meer waard.
De Space Genesis crypto is in begin 2022 met 125% in waarde gestegen en de coin heeft een trading volume van bijna 17 miljoen euro. Dit maakt het een goede kans om in te stappen en te profiteren van de stijgingen van Space Genesis.

De BUSD token is de op één na grootste coin op PancakeSwap als het gaat om trading volume. De waarde van de BUSD is op de waarde van de Amerikaanse dollar gebaseerd.
LuckyDoge is een stuk meer gestegen dan verscheidene andere meme coins aan het begin van 2021. LuckyDoge is in korte tijd meer dan 2000% gestegen in waarde.
Deze cryptomunten zijn dus zeker de moeite waard. Wil jij meer weten over cryptomunten of altcoin exchanges? Bekijk dan eens de site van Bankr. Zij hebben hierover alle informatie in huis.