Waar koop je kinderbehang?

Qiddie

Kinderbehang is er in alle soorten, kleuren en maten. Gelukkig maar want zo kun je echt je eigen stijl geven aan een baby- of kinderkamer. Oudere kinderen kunnen hun eigen behang uitkiezen en voor de jongere kinderen bepaal jij de sfeer de babykamer. Want met kinderbehang geeft je veel meer sfeer aan een kamer dan met gesausde muren. Het oogt warmer en gezelliger. Bovendien kun je met een mooie print ook meteen een stukje vrolijkheid en sfeer toevoegen.

Kinderbehang

Kinderbehang kopen in winkel of online

Kinderbehang is op verschillende locaties te koop. Bij woonwinkels en bouwmarkten kun je vaak terecht voor het wat meer gangbaarder behang. Denk aan roze voor meisjes en blauw voor jongetjes, superhelden, dino’s, prinsessen en hartjes. Daarnaast kun je ook terecht in een van de vele webshops op het gebied van woninginrichting of kinderen. Hier vind je mooie behangetjes die net een andere sfeer en stijl hebben dan wat je in de winkels ziet. Sommigen zijn wat huiverig om dingen als behang online te kopen. Dit heeft vooral te maken met kopen vanaf een plaatje en het niet in het echt kunnen zien plus het risico op teveel of te weinig bestellen. Bij teveel bestellen is het terugsturen soms ingewikkeld of kostbaar. Te weinig bestellen is ook niet handig want als je net tekort komt en je moet bijbestellen dan loop je het risico om rollen uit een andere batch te krijgen waardoor je kleurverschil krijgt.

Lilipinso

Rekenmodule

Gelukkig hebben ook veel webshop een handige rekenmodule op hun website staan waarmee je precies kunt berekenen hoeveel rollen je nodig hebt. Deze modules houden ook rekening met bijvoorbeeld de breedte van de banen en hoeveel er op een rol zit. Zo krijg je een heel concreet beeld van hoeveel rollen je nodig hebt. Dat is trouwens ook handig om te bekijken wat de kosten zijn als je een of twee muren gaan behangen.