Originele cadeaus voor thee en koffie liefhebbers

Het is bijna weer tijd voor de feestdagen en wat is nou leuker dan een bedachtzaam kado voor een vriend, vriendin of familielid. Mensen gaan weer massaal op zoek naar de leukste kadootjes, wat elk jaar weer lastig is. Om het wat makkelijker te maken zijn hier enkele leuke ideeën voor een koffie of thee cadeau.

Originele ideeën voor thee liefhebbers

Om te beginnen kun je kiezen voor natuurlijk gewoon wat thee, zoals misschien een thee proefpakket of gewoon iemands favoriete thee. Hier zijn nog een aantal andere opties.

Een leuk theesetje

Voor iemand die bijne elke dag thee drink en een echte theeleut is, is het hebben van een complete theeset natuurlijk haast een droom. Thee Sets zijn er in overvloed en zo heb je meer dan zat opties die passen bij het persoon dat je in gedachte hebt. Je kunt kiezen uit verschillende sets met bijvoorbeeld 2 tot en met 8 kopjes bij de theepot, sommige theesets hebben er ook meteen wat thee bij zitten.

Een goed grote thee mok

Naast een mooie uitgebreide theeset is het ook erg fijn om gewoon een aardig grote theemok te hebben en dus ook te geven. Met zo’n grote mok hoef je niet elke keer heen en weer te lopen en heb je meteen lekker veel thee om van te drinken. 

Grappige theefilters

Theefilters zijn natuurlijk een must voor thee liefhebbers. Vandaag de dag kun je ze verkrijgen in allerlei soorten maten en kleuren, ideaal als kadootje. Zo heb je grappige thee filters van dieren en andere poppetjes. Denk maar aan een duikers mannetje, een eitje of kippetje en ook konijntjes. Maar ook natuurlijk theefilters met een luxe uitstraling.

Theebloemen 

Iets wat een stuk minder bekend is bij mensen is de een theebloem. Het zijn vaak kleine verpakte balletjes die zodra ze in contact komen met water uitzetten en als het ware veranderen in een soort bloem. Dit ziet er erg leuk uit in bijvoorbeeld een theepot. 

Een theepot verwarmer

Niks is vervelender als koude en afgekoelde thee, tenzij je ijsthee wilt maken. Daarom is het ook erg leuk om te kijken naar thee verwarmers. 

Voor de koffieliefhebber

Sommige mensen houden nou eenmaal wat meer van koffie dan van thee. Ook voor hen is er natuurlijk zat om te kiezen als kado. Denk maar aan speciale koffiebonen of cups als ze daar gebruik van maken. Koffiebekers zijn natuurlijk ook altijd erg leuk om te geven maar misschien een beetje standaard. Een origineel kado zou een koffiemolen kunnen zijn.