Je eigen telefoonhoesje bedrukken, hoe leuk is dat?

Zo goed als iedereen heeft wel een mobiel op dit moment. En dus zul je iets moeten doen om jouw mobiel te kunnen onderscheiden van die van anderen. Oké, het merk kan al heel wat doen, maar je kunt je mobiel nog specialer maken door bij case24.com hoesjes te bestellen. Een telefoonhoesje bedrukken is zo gebeurd en kost je maar € 14,95. Je kunt zelf een mooie foto aanleveren en al de volgende dag wordt het hoesje bij jou bezorgd. Een telefoonhoesje bedrukken is ook altijd een leuk idee voor een cadeau. Wat denk je ervan om een telefoonhoesje voor je partner te laten bedrukken met een mooie foto van je gezin?

Een telefoonhoesje bedrukken is echt een goed idee

Niet alleen is een telefoonhoesje goed voor de veiligheid van je telefoon, je loopt minder snel schade als krassen en deuken op, maar ook is een telefoonhoesje belangrijk om je eigen telefoon weer terug te kunnen vinden. Op het moment is het niet zo aan de orde, maar als de scholen weer volledig open gaan, zullen veel scholieren iedere les weer hun telefoon moeten inleveren. Om de telefoon gemakkelijk terug te kunnen vinden tussen al die andere telefoons is een telefoonhoesje bedrukken een goed idee.

Maak zelf een mooi ontwerp

Ben je nogal kunstzinnig aangelegd? Dan kun je een van je kunstwerken op de foto zetten en deze foto op een telefoonhoesje laten drukken. Ook de tekeningen van je kinderen kun je hier goed voor gebruiken. Natuurlijk zijn foto's van je kinderen, huisdieren of je paard heel geschikt om een telefoonhoesje mee te laten bedrukken, maar ook gewoon mooie foto's van de bloemen in je tuin of een mooi strandgezicht kunnen perfect op een hoesje passen. Op de site kun je precies dat hoesje kiezen dat past bij jouw telefoon. Zo wordt je camera niet beperkt en kun je deze gewoon blijven gebruiken, net als de knoppen aan de zijkant van je mobiel.

Een cadeau geven is altijd leuk

Maar wat geef je iemand die alles al heeft? Een telefoonhoesje natuurlijk! Je kunt het telefoonhoesje bedrukken met een mooie tekst of een leuke foto van vroeger, er zijn zoveel mogelijkheden, het enige dat je beperkt is je eigen creativiteit. Het is dan natuurlijk, voor je bestelt, wel belangrijk om te weten wat het type telefoon is waarvoor je een hoesje wilt laten bedrukken. Daar zul je zelf achter moeten komen wat, zeker als het een verrassing betreft, nog wel een uitdaging kan zijn.