Goedkoop zilveren oorbellen bestellen online

Goedkoop zilveren oorbellen

Goedkoop is duurkoop, dat hebben we vroeger allemaal geleerd. Toch is dat niet helemaal juist, het gaat veel meer om de prijs- kwaliteitsverhouding en de reden waarom je iets koopt. Laten we goedkope zilveren oorbellen als voorbeeld nemen. Zijn goedkope sieraden van zilver minder goed door de prijs, of is dat appels met peren vergelijken? In feite wel, zilveren oorbellen kopen van massief 925 kwaliteit zilver is heel anders dan goedkope zilveren oorbellen online bestellen die 800 kwaliteit verzilverd zijn. En toch kunnen ze even mooi zijn… Ga je voor modieus, tijdloos, voor een investering of voor een leuke avond uit? Dat zijn de vragen die je moet stellen bij sieraden kopen.

Voor goedkope oor sieraden die niet te duur zijn kun je terecht bij ikbensieraden.nl, de juwelier online waar je nooit teveel betaalt!

Goedkoop zilveren oorbellen

Investeren in zilver

In Nederland hebben we meestal een spaarrekening, we kopen niet vaak goederen als appeltje voor de dorst. Gouden en zilveren sieraden met een zeer hoge zuiverheid worden vooral in landen verkocht waar de sieraden wel als investering dienen. In Nederland zijn zilveren sieraden meestal om een outfit mee af te maken. Als je zilveren oorbellen koopt als investering moet je letten op een keurmerk in de sieraden, en je wilt dan echt 925 Sterling zilver kopen. Als decoratie is dat niet zo nodig.

Zilveren oorbellen online kopen

Je kunt voor een paar tientjes niet verwachten dat je puur zilveren oorbellen koopt met echte diamanten, dat weet iedereen. Een eerlijke winkel zal dat ook zeker niet beweren. Webshops als ikbensieraden.nl verkopen geen onderpand of investering, ze richten zich juist op mensen die goed voor de dag willen komen en sieraden ook echt dragen in plaats van ze in de kluis te stoppen.

Goedkope sieraden zijn vaak verzilverd

Bij verzilverde sieraden wordt er een dun laagje echt zilver over een kern gegoten van een ander, vaak sterker materiaal. Dat zie je niet omdat de buitenzijde wel echt zilver is. Dit maakt de prijs lager, en het is voor de maker eenvoudiger om andere sieraden in te leggen en bijzondere ontwerpen te maken. Als je de termen “verzilverd” of “silver plated” ziet staan weet je dat het geen massief zilver betreft. Je kunt het vaak al aan de prijs zien, nu weet je waarom je zo goedkoop zilveren oorbellen kunt kopen!

Bij ikbensieraden.nl zijn de meeste zilveren oorbellen dus verzilverd. Ze zien er prachtig uit en worden van echt zilver gemaakt, maar zijn tevens betaalbaar en gemaakt om gedragen te worden. Bekijk direct de laatste collectie!