Stansen van verschillende materialen

logo_op_blauw_nieuw_uitsnede2

slijpen_close_175Heeft u al eens eerder gehoord van stansen? Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar voor mijn werk moest ik op zoek naar een bedrijf dat verschillende materialen zou kunnen stansen. Bij het bedrijf waar ik werk waren wij druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en daar moesten een aantal materialen bewerkt worden.

Online gevonden

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “stansen”, omdat ik anders niet wist waar ik moest beginnen. Door de zoekmachine werd ik naar een website geleid van een bedrijf genaamd Euro-techniek. Op de website las ik verschillende dingen over de manier waarop dit bedrijf te werk gaat en dat leek wel precies op wat wij zochten.

Het bedrijf heb ik daarom telefonisch benadert, zodat wij een afspraak konden maken. Met een lijst met vragen ben ik langs het bedrijf gegaan en daar heb ik mee mogen kijken met het proces. Al mijn vragen werden daar ook beantwoord en daarom besloot ik om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf.

Alles is goed gegaan en de materialen werden op tijd geleverd. Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van het product, maar wij zijn tevreden!