Telefoon reparatie Nijmegen is de specialist over reparaties

Het scherm/display van je telefoon is een van de meest beschadigde onderdelen van je smartphone. Een schermbreuk is natuurlijk vervelend, maar zeker niet het einde van je mobiele telefoon of tablet. Schermen zijn in de meeste gevallen vervangbaar, de populairste schermen heeft telefoon reparatie Nijmegen altijd op voorraad. De reparatie duurt meestal niet langer dan een uur, vaak zelfs binnen 20 minuten! Dit geldt voor standaard reparatiegevallen zoals het vervangen van de oplaadconnector of het vervangen van de homeknop. Je kunt wachten terwijl je telefoon gerepareerd wordt en in alle rust genieten van een kopje koffie. Is je iPhone scherm kapot of is je Samsung scherm gebarsten? Je kunt altijd langskomen of bellen wanneer je informatie wilt over het repareren van je telefoon.

Soorten reparaties

De meeste reparaties kunnen hier worden uitgevoerd. Ze zijn al meer dan tien jaar experts als het gaat om smartphone reparaties. Bij telefoon reparatie Nijmegen wordt er niet alleen maar schermen gepareerd, ook moeilijk te repareren problemen. Denk bijvoorbeeld aan vochtschade, moederbord reparatie of softwareproblemen. 

Wat er precies gerepareerd kan worden, staan hier op een rijtje voor je:

  • Smartphone-reparatie: Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola, OnePlus, Sony, OPPA, Xiaomi en Google Pixel zijn de merken die gerepareerd worden.
  • Spelcomputer reparatie: Playstation 4+5, Nintendo Switch, Wii U en de Xbox One kunnen gerepareerd worden.
  • MacBook reparatie: MacBook Pro, MacBook Pro Retina en MacBook Air kunnen gerepareerd worden.
  • iPad reparatie: iPad, iPad Air, iPad Pro en de iPad Mini kunnen gerepareerd worden.
  • iMac reparatie
  • iWatch reparatie