Stalen deuren, alles wat je moet weten

Hallo allemaal! En welkom bij deze nieuwe blog over huizen. Deze week ga ik het hebben over huizen, stalen deuren en hoe ik heb gekozen voor een goede metaalbewerker. Ook heb ik aan het einde nog een korte samenvatting. Kun je echt niet wachten tot het einde begin dan daar ; -). Veel plezier!

Deuren, deuren en nog eens deuren

Goed, stel je luistert naar mijn advies. Dan moet je ook nog eens een deur kiezen. Maar welke en wat voor een soort dan? Naast de standaard plastic of houten deuren bestaan er ook stalen deuren! Deze deuren zijn uitermate geschikt voor moderne woningen. Dankzij de open ruimtes die je creëert door een stalen deur hou je veel meer licht binnen en lijkt je woning een stuk groter. Natuurlijk kun je ook voor de traditionele houten deur gaan. Het nadeel alleen hiervan is dat je veel onderhoud er aan hebt. Je moet ze lakken, bij werken en opletten dat je vroegtijdig gaat vervangen als het hout begint te rotten. Bij stalen deuren heb je dit allemaal niet! Hierbij is het voordeel dat je alleen maar moet opletten dat het goed geplaatst wordt. Staal kan niet rotten, staal hoeft niet ingesmeerd te worden. Daarnaast is het zo als je een goede stalen deur koopt dat hij ook niet gaat roesten.

Waar en hoe koop ik dat?

De volgende vraag die je natuurlijk hebt is waar en hoe koop ik zo’n metalen deur. Logisch! Er zijn erg veel bedrijven die dit graag aan je verkopen. Maar zijn ze allemaal ook zo goed als ze zeggen? Of zijn er veel boeven in de markt. Helaas zijn er erg veel bedrijven die veel zeggen te kunnen meet niet echt veel kunnen. Dit komt doordat het eerst een erg niche markt was en er veel bedrijven in deze markt zijn ‘gesprongen’. Let dus altijd op het aantal jaar dat ze ervaring hebben. >10? dan is het een goede partij. <10 helaas. WIj raden je af om daar je stalen deuren te laten maken. Dit komt omdat stalen deuren best wat ontwikkeling nodig hebben. Je wilt niet hebben dat je straks met slechte kwaliteit deuren zit toch? Let dus ook altijd op het aantal jaar garantie dat je hebt. Ook dit vertelt je hoe goed het kwaliteit is. Hoe meer jaren hoe beter! Wij raden je aan om bij Blecks je stalen deuren in te kopen. WIj hebben dit gedaan en zijn er erg positief over! Stalen kozijnen