Tijd om tafel te dekken? Snel naar Woldring!

Niet alleen het samenstellen van de heerlijkste gerechten wordt van een gastheer of -vrouw verwacht. Ook het scheppen van een aantrekkelijke sfeer is heel belangrijk! Gelukkig heeft Woldring een ruim assortiment met daarin alleen de beste merken. Kortom, met die sfeer komt het wel goed!

Rörstrand

Houd je wel van een beetje nostalgie aan tafel? Misschien je gasten ook wel! In dat geval moet je zeker het vakmanschap op het gebied van servies dat Rörstrand je kan bieden hebben. Zo voeren de Ostindia en Mon Amie series je mee naar vervlogen tijden en zit je precies tussen modern en klassiek in met de beproefde modellen maar gewaagde kleuren van de elegante Grace reeks. Hiermee kun je in iedere setting wel kunnen aanzetten! Eén blik op ons ruime Rörstrand assortiment en je weet direct waarom dit merk al meer dan drie eeuwen zo ongekend populair is.

Alessi

Weet je wat goud en zilver met elkaar gemeen hebben? Beide blinken ze nog net niet zo fel als het schitterende Alessi bestek! Wanneer het op eetgerei aankomt, kun je bij Woldring dan ook kiezen voor topkwaliteit van Nederlandse bodem. Dankzij de verschillende tijdloze ontwerpen hoef je het bestek en de aankleding niet nauwkeurig op elkaar aan te passen. Daar komt bij dat je dankzij dankzij de speciale samenstelling van het metaal nog jarenlang plezier van Alessi bestek zult hebben!

Zwiesel 1872

Voor het beste glaswerk van Woldring wijken we even uit naar onze oosterburen. In Duitsland en daarbuiten is Zwiesel 1872 namelijk al jarenlang een waar begrip. De wijnen, whiskey’s en cocktails die je schenkt komen nog beter tot hun recht in glazen waarmee je je favoriete dranken serveert zoals ze bedoeld zijn. Tel daar de unieke designs van Zwiesel 1872 bij op en je hebt een topmerk dat al verschillende malen in de prijzen is gevallen!