Uitstekend matras voor de caravan

schuimmatras

Ben je op zoek naar een schuimmatras voor kinderen, of om ook comfortabel te slapen in de caravan dan hoef je niet verder te zoeken. Een Rookie matras geeft je door het schuim wat wordt gebruikt de ondersteuning die je wenst, Skycell schuim is schuim wat de goede tegendruk geeft waardoor je altijd comfortabel ligt. Voor een goedkope prijs heb je precies wat je nodig hebt, slaap je weer lekker en zonder klachten. Je staat weer uitgerust op om een nieuwe dag te beginnen. 

Comfort

Hoge dichtheid van het matras 

Het schuim wat wordt gebruikt voor het matras heeft een hoge dichtheid, dit betekent dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Maar aan een goede ventilatie is ook gedacht, zo heb je niet dat je in de zomer ligt te zweten in bed. Het schuimmatras blijft namelijk bij hogere temperaturen ook lekker koel. Omdat de hoes van het matras afneembaar is heb je altijd het gevoel alsof je op een fris en schoon matras ligt. De hoes kun je eenvoudig wassen in de wasmachine. 

Juiste ondersteuning

Het matras is eenvoudig mee te nemen 

Wil je het schuimmatras meenemen om ook ergens anders comfortabel te slapen dan kun je dit eenvoudig doen. Bij de levering van Perfecthomeshop.eu is het matras opgerold en in folie verpakt zodat je het makkelijk mee kunt nemen naar de camping of eventueel andere plaatsen. Leg voor dat je erop wilt slapen het matras neer, na 2 dagen is het matras in de originele vorm en ervaar je alle eigenschappen en de ondersteuning die je nodig hebt om goed te slapen.