Op zoek naar een zzp boekhouder Rotterdam

Wanner u als zzp’er uw boekhouding goed geregeld wilt hebben dan kunt u het beste met zzp boekhouder Rotterdam contact opnemen. Voor iedere zelfstandige ondernemer heeft de boekhouder wel een oplossing. Zo is er de mogelijkheid om uit diverse bundels te kiezen. Zie onderstaande bundels :

  • Basis bundel
  • Extra bundel
  • Maatwerk bundel

 

Afhankelijk welke bundel u kiest kunt u ervan uit gaan dat de hulp van de boekhouder optimaal is. Een ander voordeel is dat er de mogelijkheid is om de facturen online te maken welke meteen door de boekhouder verwerkt worden. Zo blijft uw administratie heel erg overzichtelijk en blijven er geen facturen op de plank liggen.

zzp boekhouder Rotterdam

Dankzij de boekhouder is mijn administratie weer overzichtelijk

Zelf ben ik ook zzp’er en ook ik heb de hulp van de boekhouder ingeschakeld. Voor een tijd geleden  had ik een poging gedaan om zelf mijn administratie bij te houden. Maar op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer. Om problemen te voorkomen had ik een afspraak gemaakt met de boekhouder om te zien of zij mij konden helpen. Na een goed gesprek hebben zij ervoor gezorgd dat mijn administratie weer overzichtelijk is en ik deze makkelijk zelf online kan inzien.