Wegwerppallet voor een éénmalige vracht

wegwerppallet

Wij gebruiken regelmatig een wegwerppallet om onze goederen te verzenden. Inmiddels hebben wij hier de voordelen van gezien. Regelmatigwegwerppallet sturen wij goederen naar het buitenland. Hiervoor gebruiken wij deze pallets. Deze zijn een stuk goedkoper in aanschaf en bovendien ook een stuk lichter. Doordat deze van resthout zijn gemaakt, worden deze slechts éénmalig gebruikt. Hierdoor hoeven de ontvangers er niet voor te zorgen dat deze houten vlonders weer terug gestuurd moeten worden. Ook dit scheelt heel veel tijd en geld. Maar ook voor ons scheelt dit heel veel tijd. Zodra wij bijvoorbeeld de Europallet gaan gebruiken ligt de aanschaf een stuk hoger. Hier moeten wij dan meteen veel en veel meer van bestellen, omdat de retourzending ook weer tijd nodig heeft. 

Hier kan jij makkelijk en snel een wegwerppallet kopen

wegwerppalletVanaf het moment dat wij goederen zijn gaan vervoeren, waren wij op zoek naar de mogelijkheden om dit te kunnen doen. Je kunt een container huren, maar dat kost meteen zoveel. Op het moment dat wij op de website van Pallethandel Den Bosch terecht kwamen, hebben wij onze ogen uitgekeken. Hier hebben zij altijd een enorme voorraad en kunnen op elk moment leveren. Het is ook mogelijk om hier zelf de pallets op te komen halen of weer in te leveren. Voordeel is dat het model wegwerppallet die wij gebruiken, niet ingeleverd hoeft te worden. Aan ons is dan alleen de taak om de goederen zo goed mogelijk te verpakken op de pallets. Ons vervoerbedrijf doet de rest. 

Vanaf het moment dat wij onze eerste bestelling bij de  Pallethandel Den Bosch  hadden gedaan, merkte wij al meteen veel voordelen. Wij hoeven namelijk geen extra opslag te hebben om de pallets neer te kunnen zetten. Zora wij een bestelling binnen krijgen, is het een kwestie van een bestelling bij dit bedrijf te maken. Binnen 48 uur krijgen wij de bestelling al binnen.