Wat te doen bij Ptss

Wat te doen bij ptss? Als je lijdt aan ptss weet je hoe vervelend het is om de dagelijkse dingen te doen en maar doen alsof je vrolijk bent. Dit kan heel veel moeite kosten en het is emotioneel heel slopend. Je wilt ervan af, maar hoe doe je dat? Dit kan door de mensen van Psytrec. Psytrec is een instituut die veel cursussen organiseert voor en door mensen met ptss of mensen die het hebben gehad. Dit zorgt voor een goede band, waardoor je eerder van de stoornis af bent en je andere mensen kan helpen die hetzelfde meemaken. Je motiveert ook elkaar om eraf te komen.

De website van Psytrec

De mensen van Psytrec hebben veel informatie over de stoornis en de cursussen op de website zien. Je kan ook veel leren over de symptomen van Ptss en leren hoe je er mee om kan gaan als bijstander en de persoon in kwestie kan helpen. Verder kan je ook leren over de mensen die de cursussen geven en andere mensen die je voorgingen. Ze hebben op de website een video achtergelaten waarin ze vertellen wat ze zo fijn vonden aan de cursussen en wat ze hebben geleerd.

Symptomen van Ptss

Ptss heeft vele symptomen en vele verschillende uitingen die je kan ervaren. Dit kan zijn dat je bij ieder ding dat te maken heeft met de gebeurtenis je last krijgt van hoog oplopende emoties en je kan het trauma opnieuw ervaren. Op de website kan je alle symptomen tot in detail bekijken.