Met de hulp van een verkoopmakelaar gaan wij ons huis verkopen Rotterdam

Nooit had ik kunnen bedenken dat wij ons huis verkopen Rotterdam. Natuurlijk wel met de hulp van De Vastgoed Experts anders gaat het ons nooit lukken. Er is geen haast bij, maar vandaag de dag is het moeilijk genoeg om je huis te kunnen verkopen. Wij zelf hebben een stuk grond gekocht en tegen de tijd dat wij ons kunnen huis verkopen hopen wij ook dat ons nieuwe huis klaar is. Vanaf de eerste dag dat ons huis in de verkoop stond kwamen de potentiële kopers al ons huis bezichtigen en nog geen maand later hadden wij ons huis verkocht.  huis verkopen Rotterdam

Een huis tijdelijk huren

Omdat de verkoop van ons huis veel en veel sneller is gegaan dan wij ooit hebben durven denken zijn wij nu op zoek naar een tijdelijke huurwoning. Dankzij de verkoopmakelaar  en social media was ons huis snel onder de juiste potentiële kopers terecht gekomen. Omdat wij er eigenlijk niet bij hadden stil gestaan dat ons huis zo snel verkocht ging worden was het wel even slikken.

Gelukkig hebben wij snel een tijdelijke huurwoning gevonden waar wij in kunnen wonen tot ons nieuwe huis klaar is. Helaas duurt dat zeker nog een jaar, maar de zorgen om ons oude huis verkopen hebben wij niet meer, een hele geruststelling.