Wood panels

Wood panels

Kies ook voor declaratieve wanddecoratie

Met het aankleden en decoreren van onze woningen houden ‘we’ ons graag bezig. Een van de meest veelzijdige manieren om een persoonlijk tintje aan onze huizen te geven, is met wanddecoratie. Of je nu een minimalistisch ontwerp of een bohemien flair wilt, er zijn talloze soorten wanddecoraties die bij elke stijl passen. In dit blog vertellen we over unieke mogelijkheden om je huis te verfraaien.

Wood panels

Decoratieve wood panels komen uit Indonesië en ze zijn echt uniek. Ze zijn gemaakt van 200 jaar oud, verweerd teakhout afkomstig van oude schepen en boerenschuren. Buiten het feit dat dit oude hout een warme, natuurlijke uitstraling toevoegt aan ieder interieur, is het ook handig om geluid te absorberen. Vandaar ook dat houten wanden steeds vaker terugkomen in restaurants en kantoren en woningen.

Fotokaders en fotocollages

Fotokaders zijn tijdloos en kunnen sentimentele waarde toevoegen aan elke ruimte. Van klassieke houten frames tot moderne metalen ontwerpen, je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Fotocollages voegen een speels tintje toe, waarbij je meerdere foto’s in één frame kunt combineren om een verhaal te vertellen.

Muurschilderingen

Muurschilderingen zijn een gewaagde keuze die een hele kamer kan transformeren. Ze zijn beschikbaar in verschillende thema’s en patronen, van bloemen tot geometrische vormen, waardoor je ruimte een artistiek statement wordt.

Wandtapijten

Voor een bohemien of etnisch accent zijn wandtapijten perfect. Ze voegen textuur en kleur toe en kunnen dienen als focuspunt in elke kamer. Kies uit subtiele patronen tot levendige motieven.

Wandspiegels

Wandspiegels vergroten de ruimte visueel en voegen elegantie toe aan een interieur. Kies uit ronde, rechthoekige of ongebruikelijk gevormde spiegels om een interessant accent aan je muren te geven.

Metalen wanddecoraties

Van sierlijke smeedijzeren ontwerpen tot moderne metalen sculpturen, metalen wanddecoraties voegen textuur en dimensie toe aan je muren. Ze kunnen een industriële uitstraling geven of juist een vleugje glamour. Kortom: wanddecoratie is een uitstekende manier om je persoonlijke stijl en smaak tot uiting te brengen in je woning. Laat je creativiteit de vrije loop en probeer diverse soorten wanddecoraties uit. Meer blogs over interieur vind je hier.